972.203.302 cpalacio@iterlegal.com | mvalverde@iterlegal.com

We maintain a thorough method for picking freelance writers to participate in our teamessaysonline organd using our service you get yourself a high quality assure, very good creating rate, discretion and frequent customer care.

RECLAMACIÓ CONTRA EL CARTEL DE FRABRICANTS DE CAMIONS

L’any 2016 la Comissió Europea va imposar una sanció de 3000 milions d’euros als fabricants de camions de les marques MAN, VOLVO/RENAULT, DAIMLER, IVECO i DAF que havien arribat a un acord durant 14 anys per a la fixació de preus elevats pels vehicles de més de 6 tones i per repercutir als seus clients els costos del compliment de les normatives d’emissions EURO. Les marques esmentades van incomplir la prohibició de càrtels i altres practiques restrictives del negoci. A dia d’avui les marques de camions citades han reconegut la seva participació en aquests actes il·legals excepte SCANIA contra qui es segueix la investigació.

Es pot reclamar una indemnització per el sobrecost patit en l’adquisició d’aquest tipus de vehicles, per la implantació de sistemes de retenció de gasos contaminants, l’IVA i els interessos.

Poden reclamar totes aquelles empreses que van adquirir camions de les marques MAN, VOLVO/RENAULT, DAIMLER, IVECO I DAF entre el anys 1997 i 2011. També aquells que els van adquirir a través d’un contracte de Leasing o Renting.

Caldrà quantificar per cada reclamant quin ha estat el perjudici per els percentatges del increment del preu i el cost de la repercussió de la tecnologia de control d’emissions contaminants.

Estem ja preparant en el nostre despatx amb la col·laboració d’un equip d’advocats i economistes els dossiers de reclamació de varis grups d’empreses que presentarem abans del mes de juliol.

Si com empresa t’has vist afectat contacta amb nosaltres:

He llegit i accepto la política de privacitat